Kabakça Ortaokulu


Vizyon: • ARZU EDİLEN GELECEK • Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim kültür merkezi bir okul yaratmak. • Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak , bir adım önce, bir adım önde olmak.

Misyon: Okulumuzda ; Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, tüm öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, bireylerin yararlanabileceği bilgi üretimine dayalı modern eğitim ortamları hazırlamak, eğitim süreci içinde her bireyin yeteneğine uygun kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, bilimsel düşünen, araştıran, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini ortaya koyan, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim alarak kendisine , ailesine ve topluma faydalı seçkin bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:00
Isınma: Kalorifer (Merkezi Sistem)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 212 782 84 48

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kabakcaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kabakça Mahallesi Cemal Ogan Caddesi No49/A Çatalca/İstanbul

Öğretmen :8
Öğrenci :68
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :781
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - Kabakça Mahallesi Cemal Ogan Caddesi No49/A Çatalca/İstanbul

Ulaşım İlçe merkezine dolmuş, il merkezine belirli saatlerde özel halk otobüsleri çalışmaktadır. İlçe merkezine dolmuşlarla gittikten sonra ilçeden 15 dakikada bir il merkezine özel halk otobüsü bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 60 km, Çatalca ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.